COLLEGA's VERTELLEN

Collega Vincent: “Het voordeel van een kleine gemeente is dat je werkzaamheden heel divers zijn.”

11-10-2023

Vincent is alweer een tijdje bij ons in dienst als beleidsadviseur verkeer en mobiliteit. Hiervoor werkte hij onder andere bij gemeente Nieuwegein en Rijkswaterstaat. Hij vertelt je meer over zijn ervaringen van het afgelopen jaar!

Collega Frank maakte de overstap naar een gemeente. Benieuwd hoe dat hem bevalt?

8-8-2023

Frank van der Lubbe is de griffier van de gemeente Bunnik. Een heel bijzondere baan, want geen dag is hetzelfde als griffier. In dit interview legt hij uit wat zijn baan zo bijzonder maakt. Frank vertelt: ‘’Iedere gemeente in Nederland heeft een griffie. De griffie is eigenlijk altijd een...

Marcel en Michel werken iedere dag hard om de informatievoorziening verder te brengen!

20-7-2023

Marcel Dymanus (informatiemanager) en Michel van Klaveren (ICT-regisseur) werkten allebei in de zakelijke dienstverlening en maakten de overstap naar de lokale overheid. Binnen het team informatiebeheer zijn zij continu bezig om de informatievoorziening in onze gemeente naar een hoger niveau te tillen. Geloof ons, dat is een uitdaging van formaat! Gemeenten zijn altijd in beweging; nieuwe wetgeving raast als een sneltrein voorbij en veranderingen op provinciaal en landelijk niveau zijn aan de orde van de dag. Gelukkig hebben zij genoeg vrijheid en zelfstandigheid in hun werk om met deze uitdagingen om te gaan. Benieuwd naar hun verhaal? Ze staan te popelen om het met je te delen!

Samenwerken met de burgemeester? Collega Matthijs vertelt je er meer over!

12-7-2023

Burgemeester Ruud van Bennekom en collega Matthijs Klinkenberg werken veel samen. Maar hoe ziet zo’n samenwerking er nou precies uit en wat bespreken ze eigenlijk met elkaar? Ze vertellen je er graag meer over. Collega Matthijs is adviseur openbare orde en veiligheid. Hij zit daarom vaak aan...

Collega Merel: “Ik heb als beleidsadviseur opvoeden en groeien een breed takenpakket. Gelukkig kan ik in de regio goed sparren met collega’s.”

16-6-2023

Merel van de Water is beleidsadviseur opvoeden en groeien. Ze heeft verstand van verschillende terreinen in het onderwijs, van de kinderopvang tot aan het mbo. Zelf doet ze ook haar best om te groeien in haar vakgebied. Zo heeft ze een bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening op zak en deed ze daarna nog premaster Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek en een master Sociologie. Vervolgens is ze meteen aan het werk gegaan. Bijna een jaar geleden maakte ze een nieuwe stap in haar carrière en kwam ze terecht bij gemeente Bunnik. Ze vertelt je graag meer over haar werk.

Werken bij het KCC en in team financiën: collega Joannie doet het allebei!

14-6-2023

Afwisseling in je werk is belangrijk. Dat weet collega Joannie Gernler als geen ander. Zij begon bij gemeente Bunnik als medewerker KCC (klantcontactcentrum). Bij het KCC monitoren ze alle klantcontacten en zorgen ze dat deze zo effectief mogelijk beantwoord worden. Binnenkort gaat ze voor 18 uur in de week, naast haar huidige functie, aan de slag als medewerker financiële administratie. Hoe zij deze stap gemaakt heeft? Dit is haar verhaal.

Collega’s Hanna, Lia en Charlotte werken samen aan de opvang van Oekraïners

3-5-2023

Ook gemeente Bunnik vangt een aantal vluchtelingen uit Oekraïne op sinds Rusland binnen is gevallen. Verschillende afdelingen werken aan de opvang van Oekraïners. Charlotte, Hanna en Lia vertellen je daar graag meer over.

Collega Marian: ''Wat mij aansprak bij Bunnik is dat er een groeiambitie is.''

3-4-2023

Marian den Haak is P&O adviseur bij de gemeente Bunnik. Ze houdt zich onder andere bezig met het werven van nieuwe collega’s voor de gemeente Bunnik. . In deze krappe arbeidsmarkt een hele belangrijke functie. Hoog tijd om haar wat vragen te stellen over de vacatures én de sollicitatieprocedure in Bunnik.

Collega Ellen: ''Ik kan mijn teamleider gewoon op de gang aanspreken, hoe fijn is dat?’’

15-3-2023

Ben jij in de afrondende fase van jouw studie? En ben je benieuwd hoe die opleiding in de praktijk is? Misschien is een bijbaan als werkstudent iets voor jou! Je krijgt alle ruimte om te leren en ervaring op te doen. In onze organisatie heb je korte lijnen, waardoor je snel schakelt met...

Collega Tony: “Ik heb een uiteenlopend takenpakket. Dat zie je niet vaak bij een stagebedrijf.”

Denk jij erover na om stage te lopen bij een gemeente? Dan is gemeente Bunnik misschien dé plek voor jou! | 8-2-2023

Denk jij erover na om stage te lopen bij een gemeente? Dan is gemeente Bunnik misschien dé plek voor jou! Je krijgt alle ruimte om te leren en ervaring op te doen. In onze organisatie heb je korte lijnen, waardoor je snel schakelt met collega’s. Ook sta je dichtbij onze inwoners en kun je tijdens je stageperiode echt het verschil maken.

Collega Ingrid: “Door het project hoor ik over materie waar ik helemaal niet bekend mee was. Daar leer ik veel van.”

15-12-2022

Je leest het regelmatig in vacatureteksten: doorgroeimogelijkheden. Een mooi en belangrijk begrip, maar hoe komt het in de praktijk tot uiting? Om je een beter beeld van de kansen binnen onze gemeente te geven, hebben we collega Ingrid van Kasteel (projectondersteuner) gestrikt voor een interview. Als iemand binnen onze organisatie weet hoe het is om te groeien als professional, dan is het Ingrid wel.

Collega Laurens: "Bij gemeente Bunnik kan ik verder leren".

3-11-2022

Laurens is 20 jaar en werkt bij de gemeente Bunnik als facilitair medewerker. Benieuwd hoe hij bij gemeente Bunnik terecht is gekomen en wat zijn ervaringen tot nu toe zijn? Lees dan het artikel.

 

Waarom jij bij gemeente bunnik wilt werken:

Persoonlijke en informele cultuur

Persoonlijke en informele cultuur

ALTIJD WAT TE BELEVEN

Kleine en ambitieuze gemeente

Kleine ambitieuze gemeente

Collega's die jou in je kracht zetten

Collega's die jou in je kracht zetten

Ruimte voor jouw talent

Ruimte voor jouw talent