De 5 voordelen

 

WAAROM JIJ BIJ DE GEMEENTE BUNNIK WILT WERKEN:

Kleine en ambitieuze gemeente

Kleine ambitieuze gemeente

Bunnik is een kleine, ambitieuze gemeente, maar met elkaar bereiken we grootse dingen! We werken daarbij nauw samen met het bestuur, onze inwoners en bedrijven. We luisteren, wegen belangen af en hakken knopen door. Iedereen is makkelijk toegankelijk; korte lijnen zijn effectief. Vind je het leuk om door te pakken en voor resultaat te gaan, dan is een baan bij Bunnik op je lijf geschreven.

 

Never a dull moment

ALTIJD WAT TE BELEVEN

Baan bij Bunnik? Dan is geen dag hetzelfde. Dankzij ons kleine formaat hebben we vaak direct contact met inwoners. Zo halen we kennis en expertise in huis en kunnen we snel schakelen. Dit zorgt voor veel dynamiek. Je weet ’s ochtends vaak nog niet wat er ’s middags gebeurt.  Jouw ideeën en oplossingen worden in die dynamiek gewaardeerd. Samen werken we met hoofd en hart aan die stip op de horizon. Never a dull moment in Bunnik! 

Collega's die jou in je kracht zetten

Collega's die jou in je kracht zetten

Als je je hart volgt, sta je in je kracht. En dat vinden je collega’s heel belangrijk. Nieuwe mensen worden razendsnel geïntegreerd in ons team. Je krijgt een warm welkom en aan alle kanten ‘support’, zodat je je optimaal ontwikkelt. Jij wordt wij, is ons motto.

 

 

Persoonlijke en informele cultuur

Persoonlijke en informele cultuur

We weten als geen ander dat we allemaal sterke en zwakke kanten hebben. En dat je het beste presteert als je jezelf kunt zijn. In Bunnik word je gewaardeerd, omdat je bent wie je bent. Een eigen mening? Graag! We dagen je juist uit om jezelf te laten zien. Houd je van een persoonlijke en informele structuur? Maak dan snel kennis met je nieuwe collega’s.

 

Ruimte voor jouw talent

Ruimte voor jouw talent

Als goed werkgever zijn we gericht op de ontwikkeling van ons hele team. Je ontwikkelt je door te ‘sparren’ met collega’s.  En door kansen te pakken of ze zelf te creëren. En als een opleiding of workshop je een stapje verder brengt, dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor.  Kortom: er is volop ruimte voor jouw talent.